Princess Friteuza cu aer cald Princess Steam Aerofryer , 1700 W, 6,5 l, panou de control digital, 8 programe, functie cronometru, negru

899,99 RON

Friteuza cu aer cald Princess Steam Aerofryer , 1700 W, 6,5 l, panou de control digital, 8 programe, functie cronometru, negru

Stoc epuizat
Cod Produs: 182080 Ai nevoie de ajutor? 0374.816.222
La achizitionarea acestui produs primiti 89 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Friteuza cu aer cald Princess Steam Aerofryer , 1700 W, 6,5 l, panou de control digital, 8 programe, functie cronometru, negru


Cu noul Princess 182080 Steam Aerofryer ai combinatia perfecta pentru a manca si mai sanatos. Aceasta inovatie poate aburi Cu o capacitate de 6,5 L puteti pregati cu usurinta o masa intreaga pentru intreaga familie. Fie ca este vorba de cartofi prajiti vinerea sau de legume la abur cu carne? Totul poate fi pregatit in acest singur aparat.

Cuptor cu abur si friteura aerodinamica 2 in 1
Aceasta noua inovatie de la Princess este unica in felul sau. Aerofryer cu functie de cuptor cu abur incorporata va asigura ca puteti manca si mai sanatos decat inainte. Functia de abur asigura pastrarea culorii, textura si umiditatea, precum si a vitaminelor si mineralelor, astfel incat sa serviti mese mai sanatoase si mai gustoase de mai buna calitate. Vrei sa faci cartofii copti perfecti? Umpleti rezervorul de apa si aburiti cartofii mai intai folosind functia de abur. Apoi adaugati slanina (vegetariana) si prajiti pana devine crocant cu functia Aerofry. Cu aceasta Aerofryer aveti nevoie de un singur dispozitiv pentru a utiliza cele doua functii diferite. Friteuza Princess Steam Aerofryer ofera optiuni nesfarsite pentru diferite feluri de mancare si retete.

Volum mare de 6,5 L
Volumul mare de 6,5 L si puterea mare de 1700 de wati fac din aparat noul tau cel mai bun prieten in bucatarie. Gatitul pentru un grup mai mare nu mai este o problema cu aceasta centrala. Friteuza Princess Steam Aerofryer are o gama de temperatura de la 40 la 200 de grade si un temporizator care poate fi setat pana la 90 de minute. In acest fel, Aerofryer poate incepe sa gateasca oricand doriti.

Panou de control digital extins
Friteuza Princess Steam Aerofryer contine un panou de control digital la indemana si intuitiv cu ecran tactil, care face setarea timpilor si temperaturilor de coacere foarte usoara. Aparatul mai include 8 programe preprogramate pentru legume la abur, pui, peste, carne, paine, chipsuri, carne, paste si preparate din orez. Iti place painea proaspat coapta dimineata? Cu Steam Aerofryer nu mai aveti nevoie de aparat de facut paine. Functiile de abur si Aerofry fac treaba pentru tine!

Inclusiv diverse accesorii
Friteuza Princess Steam Aerofryer vine cu diverse accesorii, cum ar fi un suport special pentru abur si un cos Aerofry cu invelis antiaderent. Accesoriile sunt usor de curatat si pot fi spalate in masina de spalat vase. Totul pentru a va face experienta de gatit cat mai usoara posibil. Ai nevoie de inspiratie pentru retete gustoase? In cutie veti gasi o brosura de retete pentru a incepe. Ai terminat de gatit toate retetele din cartea de retete? Puteti gasi alte zeci pe site-ul de retete al Princess, Cookwithprincess.com.

Ce se afla in cutie:
Princess Steam Aerofyer, suport pentru abur, cos de prajire, brosura de retete, manual

Motive pentru a alege Princess 182080 Steam Aerofryer:

  • Cuptor cu abur si friteura 2 in 1
  • Volum mare de 6,5 L si putere mare de 1700 wati
  • Acum gatiti si mai sanatos, pastrand vitaminele si mineralele in timpul gatitului
  • Optiuni de masa nesfarsite
  • 8 programe preprogramate pentru o pregatire usoara

Culoare: Negru

Garanţie: 2 ani

Tip produs: Friteuză

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0374.816.222 comenzi@biasicom.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!