Princess RESIGILAT - Aparat de inghetata, iaurt, serbet Princess 282605, 12W, Capacitate 1.5 l, Timp preparare 20 minute, Display LCD, Inox

284,99 RON 269,00 RON
RESIGILAT
Produsul a fost testat si este in stare perfecta de functionare, beneficiaza de 24 luni garantie.
  • Produsul a fost desfacut din ambalajul original
  • Produsul prezinta urme de zgarieturi.
Stoc limitat
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Resigilat-282605 Ai nevoie de ajutor? 0374.816.222
La achizitionarea acestui produs primiti 26 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 

Pregatiti inghetata delicioasa de casa cu Ice Cream Maker Princess 282605. Rasfatati-va pe dvs. si pe copiii dvs. cu inghetata de casa cu multe fructe sau pregatiti un serbet pentru oaspetii dvs. de cina. Princess Ice Cream Maker pregateste inghetata usor si rapid.

 

Bol cu capacitate de 1,5 litri

Vasul preparatorului Ice Cream Princess poate stoca pana la 1,5 litri de inghetata, suficient pentru intreaga familie. Vasul detasabil trebuie plasat in congelator cu cel putin 8 ore inainte, astfel incat acesta sa fie suficient de rece pentru a transforma un amestec de crema in inghetata delicioasa in 20 de minute. Cronometrul la indemana faciliteaza setarea cronometrului, astfel incat sa puteti face si iaurt si serbet inghetat.

 

Adaugati bucati de fructe, ciocolata sau nuci

Puteti adauga ingrediente in timpul procesului de churning prin deschiderea de umplere. Pregatiti inghetata de ciocolata cu bucati de prajitura sau inghetata de capsuni cu bucati de capsuni si un varf de sos de capsuni. Orice este posibil cu Ice Cream Maker.

 

Dimensiune compacta

Datorita dimensiunilor compacte, Princess Ice Cream Maker poate fi usor depozitat sau dus la camping. In acest fel, puteti pregati inghetata delicioasa de casa intr-o zi fierbinte chiar si atunci cand va aflati in vacanta. De asemenea, puteti utiliza aparatul de preparat inghetata daca aveti intoleranta sau sunteti pe o dieta utilizand lapte de soia sau sirop de agape.

 

Usor de curatat

Vasul preparatului Ice Cream Princess este usor de inlaturat, astfel incat sa puteti pastra inghetata de casa in congelator. Vasul si toate celelalte componente detasabile se pot pune in masina de spalat vase, astfel, curatarea este foarte usoara.

 

Caracteristici speciale: Display LCD cu iluminare

Tip produs: Aparat de Înghețață

Culoare: Inox

Garanţie: 2 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0374.816.222 comenzi@biasicom.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!