Comenzi online: 0731.800.226

Electrocasnice MariMasini de spalat rufeUscatoare de rufeUscator de rufe Gorenje D8565NA, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Afisaj LED, Senzor umezeala, Anti sifonare, Argintiu

Uscator de rufe Gorenje D8565NA, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Afisaj LED, Senzor umezeala, Anti sifonare, Argintiu

Cod referinta: D8565NA

|

A022802
Acțiune

Opinia clientilor:

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus1

Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

3.549,99 lei

Uscator de rufe Gorenje D8565NA, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Afisaj LED, Senzor umezeala, Anti sifonare, Argintiu

Cod referinta: A022802

|

A022802
3.549,99 lei

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus1

Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acțiune

--

Uscator de rufe Gorenje D8565NA, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Afisaj LED, Senzor umezeala, Anti sifonare, Argintiu

Loading reviews...
3.549,99 lei

descrierea produsului

IonTech

Combaterea alergiilor cu ajutorul ionilor

La uscătoarele SensoCare, aerul plin de ioni încărcați negativ usucă rufele astfel încât reduce considerabil șifonarea hainelor dumneavoastră. Purificatorul de aer creează un mediu fără alergeni, reziduuri de fum și polen și încărcarea electrostatică acumulată în timpul procesului de uscare. Ca rezultat, hainele au un miros mai plăcut și se calcă mai ușor.

HeatPump cum TwinAir

Eficiență revoluționară a uscării

Toate uscătoarele cu pompă de încălzire sunt foarte eficiente în ce privește energia. Modelele cele mai noi se află în clasa de energie A+++, economisind 50% din energie, prin comparație cu cele din clasa de energie A. Uscătorul Gorenje de clasă A+++ cu o capacitate de 9 Kg este unic pe piață. Pompa de încălzire îmbunătățită este una dintre cele mai mari din lume, cu o capacitate de 120 de litri, face față unor cantități majore de rufe. Acest lucru este posibil și datorită canalelor de aer mai largi. De asemenea, usucă mai delicat decât sistemele de uscare convenționale. Temperatura din uscător este de 50 °C, ideală pentru prevenirea uscării excesive.

Program XL

Cel mai eficient mod de a usca rufe voluminoase! Un program special cu rotaţii reversibile ale cuvei, care împiedică amestecarea rufelor în timpul uscării. Programul XL va usca rufele voluminoase cum ar fi aşternuturile, pernele etc, fără cute.

AutoDrain

Gata cu golirea manuală a rezervorului condensator

Uscătorul cu condesator, prevăzut cu furtunul de scurgere AutoDrain poate fi conectat la sistemul de scurgere, pentru a elimina nevoia de a goli manual rezervorul condensator.

Fără cute pentru a reduce timpul necesar călcării

Uscătoarele Gorenje au un sistem special care reduce formarea cutelor. Acţiunea cuvei şi marginile 3D împiedică amestecarea rufelor, sporind eficienţa uscării. Timp de 10 minute după terminarea ciclului rufele sunt răcite, reducându-se astfel cutele. Chiar şi în cazul în care cuva nu poate fi golită imediat, rufele nu se vor şifona datorită rotirii periodice a cuvei, timp de o oră după terminarea uscării.

SensorIQ

Tehnologie cu senzori pentru funcționare sigură

Tehnologia cu senzori inteligenți controlează automat procesul de uscare în funcție de programul selectat, tipul de rufe și nivelul de uscare dorit. Comunicarea eficientă a senzorilor previne orice eroare și menține cel mai bun mediu pentru uscarea rufelor. De asemenea, senzorii monitorizează toți ceilalți parametri, pentru a reduce consumul de energie.

FiltrationSupreme

Cel mai mare și mai eficient filtru de pe piață

Gorenjeare cel mai eficient sistem de filtrare din lume, oferind o filtrare a aerului cu 40% mai eficientă decât la sistemele convenționale. Include un filtru special 3D instalat înainte de unitatea condensatorului, un filtru pe ușa uscătorului și un filtru în tambur. Aceste filtre prind și cele mai mici urme de praf și scame de pe haine. După ciclul de uscare, ultimele două filtre sunt pur și simplu îndepărtate.

TwinAir

Uscate uniform, călcate ușor

Rufe moi, uscate uniform, mai puțin șifonate, ușor de călcat, direct din uscător. Acest lucru este posibil cu ajutorul sistemului de suflat aer bidirecțional, ajustând direcția de suflare a aerului după direcția de rotație a tamburului, folosind o clapă specială pentru ventilator.

GentleCare

Uscare ușoară pentru materialele delicate

Îngrijirea specializată a celor mai delicate materiale funcționează la temperaturi scăzute, de 40 °C. Un ciclu de uscare mai lung este perfect sigur și protejează hainele de deformare sau deteriorare.

Caracteristici

Specificatii Generale
Culoare
Argintiu
Garanţie
2 ani
Producător
Gorenje
Tip aparat
Uscător de rufe
Detalii Suplimentare
Nivel zgomot: 65 dB; Capacitate cuva: 117 l; Diametru hublou: 35 cm
Specificatii Uscatoare de rufe
Tip produs
Uscator cu condensare
Tip incastrare
Standard
Tip incarcare
Frontala
Tip panou de comanda
Digital
Numar programe
15
Capacitate de incarcare
8 kg
Tip deschidere hublou
Dreapta
Material cuva
Inox
Functii
Afisaj LED Anti sifonare Senzor umezeala Oprire automată atunci când se deschide uşa Siguranta pentru copii Picioare cu vacuum Semnal acustic la finalizarea programului
Programe uscare
Lana Uscare mixta Bumbac Sintetic
Tehnologii
TwinAir IonTech HeatPump cum TwinAir AutoDrain FiltrationSupreme SensorIQ
Specificatii tehnice
Eficienta la condensare
Clasa A
Eficienta energetica
Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum de putere - program standard
1.63 kWh
Dimensiuni
Latime
60 cm
Adancime
60 cm
Inaltime
85 cm
Greutate
52 Kg

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…