Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor de pe acest site implică acceptarea acestor termeni şi condiții. Societatea SC BIA SI COM SRL, prin site-ul biasicom.ro isi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Declinarea responsabilităţii

S.C. BIA SI COM S.R.L. înregistrată la registrul comerţului cu RO5412428 şi J06/165/1994 prin site-ul biasicom.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societăţii de către reprezentanţii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

SC BIA SI COM SRL nu poate garanta şi nu işi poate asuma răspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugăm să verificați corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit.

Garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.biasicom.ro beneficiează de garanţie. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului.

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului biasicom.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între client şi societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. Ȋn cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.

Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului biasicom.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu S.C. BIA SI COM S.R.L. sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contâctandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul biasicom.ro sunt disponibile în limita stocului.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Biasicom nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Ofertele şi preţurile sunt valabile maxim 12 ore. Preţurile produselor prezentate pe www.biasicom.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

BIA SI COM SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei (status site: stoc furnizor, la comandă). În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.

Returnarea produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. BIA SI COM S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Consumatorul persoană fizică poate solicita returnarea produselor numai în condiţiile Legii 365/2002 privind comerţul electronic si numai în urmatoarea situaţie: produsul achiziţionat este neconform, în sensul prevederilor Legii 449/2003.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul)

Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie. Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea Dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

În momentul efectuării unei comenzi on-line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este de acord cu cele menţionate mai sus.