Mai Multe Vizualizări

Televizor Philips 40HFL2819D/12 LED, Full HD, 102 cm, Negru

0 Recenzie(i)
1499.99 RON
COD: 40HFL2819D/12
1.499,99 RON
sau

În Stoc

Descriere

Clonare USB a tuturor setarilor pentru instalare rapida
Clonare USB a tuturor setarilor pentru instalare rapida Asigura capacitatea de a copia usor si fara cabluri toate setarile si canalele programate de la un televizor la altele in mai putin de un minut. Caracteristica asigura uniformitatea intre televizoare si reduce semnificativ timpul si costurile de instalare.

Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
Cea mai avansata tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combina un design minimalist exceptional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate incredibile si culori vii.

USB pentru redare multimedia
Conectati-va stick-ul de memorie USB, camera digitala, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterala a televizorului dvs. pentru a va bucura de fotografii, videoclipuri si muzica cu browserul de continut usor de utilizat de pe ecran.

Pagina de intampinare pe ecran
Un mesaj de intampinare este afisat de fiecare data cand este pornit televizorul.

Limitarea volumului
Aceasta caracteristica predefineste intervalul de volum in care poate functiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului si evitand astfel deranjarea vecinilor.

Blocarea meniului de instalare
Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

Consum redus de energie
Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminueaza si costurile de utilizare.

Panou de conectivitate integrat
Panoul de conectivitate integrat le permite oaspetilor dvs. sa isi conecteze perfect dispozitivele personale la televizorul dvs., fara a fi necesar niciun panou de conectivitate extern.

Blocare controale laterale
Selectand in meniul de configurare optiunea de blocare sau deblocare a accesului la controalele frontale sau laterale ale televizorului, se previne accesarea neautorizata a meniului televizorului, economisindu-se astfel timpul si efortul hotelierului pentru reinstalare.

Specificatii

Specificatii

Tip aparat Televizor
Calitate imagine Full HD

Video

Diagonală 40" (102 cm)
Rezoluţie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Tuner Digital
Caracteristici Superioare Video Digital Crystal Clear
Perfect Motion Rate

Audio

Caracteristici Superioare Audio Clear Sound;
Incredible Surround

Caracteristici speciale

Caracteristici Speciale Putere consumata: 63 W

Conexiuni

HDMI 1
USB 2.0 1
USB 3.0 1
Conexiuni VGA
Slot CI+
SCART RGB

Alte Detalii

Accesorii incluse Telecomanda
Culoare Negru
Dimensiuni (Î x L x A) cm 55.1 x 92.3 x 9.8
Greutate 9.85 Kg
Garanţie 2 ani
Manual de Utilizare Da
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)