Mai Multe Vizualizări

Pachet PROMO : Cuptor incorporabil Hansa BOEI62000015, 67 l, clasa A + Plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

0 Recenzie(i)
999 RON
COD: BOEI62000015 + BHGI62018
999,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
 • CLASA ENERGETICA A

  Facturile mai mici si economiile de energie sunt acum posibile in locuinta dumneavoastra gratie celor mai inalte clase de eficienta energetica pentru aragazurile si cuptoarele noastre.

 • NUMAR DE MODURI DE PREPARARE: 4

  Ventilator + incalzire in partea superioara + incalzire in partea inferioara, incalzire in partea inferioara + superioara, grill si ventilator.

 • BUTOANE PUSH-PULL

  Aceste butoane de comanda sunt retractabile si pot fi ascunse in panoul de comanda. Cu aceasta caracteristica, bucataria dumneavoastra va capata un aspect modern si elegant. Acest design este discret, uniform si, de asemenea, practic, deoarece curatarea este mai usoara ca oricand.

 • SISTEM DE CURATARE USOARA A USII

  Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.

 • EMAIL USOR DE CURATAT

  Emailul usor de curatat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare si a grasimilor la suprafata interioara a cuptorului, facilitand astfel curatarea si intretinerea aparatului.

 • ROTISOR

  Aceasta functie deosebit de utila permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante, aurii. Aceasta este recomandata in special in cazul prepararii carnii de pasare. Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandata utilizarea rotisorului impreuna cu grillul sau utilizarea grillului si a functiei de incalzire in partea superioara (super rotisor).

 • STICLA REFLEXIVA

  Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exterioara a usii.

 • RAFT PENTRU DESHIDRATARE

  Raftul pentru deshidratare prezinta o serie de elemente de siguranta care ii sporesc stabilitatea. Acum raftul poate fi culisat liber in afara fara a exista riscul de accidentare.

 • SUPERGRILL

  O solutie deosebit de eficienta pentru prepararea pe grill a alimentelor; functia Supergrill asigura prepararea perfecta de fiecare data a pestelui, legumelor si carnii.

 • RETETE PE USA

  Retetele din interiorul usii cuptorului reprezinta un ghid practic pozitionat comod – acestea contin informatii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul si durata de coacere.

Specificatii

Attributes

Tip aparat Cuptor încorporabil
Grill Da
Rotisor Da
Funcţii / Programe Incalzire rapida Da
Iluminare interioara Da
Grill cu convectie aer Nu
Blocare acces copii Da
Alte functii Sistem de curatare usoara a usii
Usa cu sticla reflexiva
Raft pentru deshidratare
Retete pe usa
Supergrill
Dimensiuni (Î x L x A) cm 59.5x59.5x57.5 cm
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)