Modalităţi de plată

 1. Plată cash // Plată ramburs
 2. Ordin de plată // Transfer bancar (în contul RO58 RNCB 0038 0146 3375 0001 deschis la BCR Bistrita.)
 3. Online, cu card bancar
 4. Card de credit. Rate fără dobândă prin Raiffeisen Bank
 5. Card de credit. Rate fără dobândă cu cardul CardAvantaj, Star BT sau Bonus Card

 

Date firma

SC BIA SI COM S.R.L.
RO5412428 // J06/165/1994
IBAN: RO58 RNCB 0038 0146 3375 0001
Sediul social: Str. Viilor, nr. 10, Bistrița, Bistrița-Năsăud
Adresa de livrare: Str. Viilor, nr. 10, Bistrița, Bistrița-Năsăud

 

Plata integrală cu cardul

Magazinul online www.biasicom.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. 

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Important de știut!-Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata cu cardul, în 12 rate fără dobândă:  

Plată prin Cardul de cumpărături Raiffeisen Bank în 12 rate fără dobândă.  Profită de opțiunea rate lunare fixe, fără dobândă, folosind următoarele carduri de cumpărături:

-Raiffeisen Bank Standard
-Raiffeisen Bank Vodafone
-Raiffeisen Bank Gold

Cum funcționează facilitatea "Rate fără dobândă"

1. Alegi ca modalitate de plată “plata în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen” în 12 rate fără dobândă.
2. Efectuezi plată propriu-zisă
3. Urmărești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă și la rambursare;
4. Rambursezi rata lunară până la data scadenței, pentru a beneficia de dobândă 0%.

http://carddecredit.ro/multishop

 

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

 • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  •  - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard
  • Pentru semnalizarea metodei de plata online in rate, va rog sa afisati siglele pentru rate, impreuna cu textul de mai jos.
 • “Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.”

 

  • Prin card de credit emis de BCR

 • E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

  Plateste prin cardul tau de credit BCR pe http://biasicom.ro si beneficiezi de oferta standard de  8 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual  1% bani inapoi.  

  Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

  • • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • • MasterCard GOLD EUR
  • • BCR Wizz Air MasterCard
  • • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

  Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

  Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

  • • Aplica acum pe www.bundeplata.ro  sau
  • • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
  • • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

  Spor la cumparaturi!

 

  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 • Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://biasicom.ro si beneficiezi de:

  - 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

  - 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

  - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

  Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

  Nu ai inca  ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

  • - in orice unitate Banca Transilvania
  • - Online pe www.starbt.ro
  • - Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

  • Prin card de credit emis de BRD Finance

 • Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  - alegi produsele dorite

  - alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

  a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

  b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

  • Prin card de credit emis de Alpha Bank

 • “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
  Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantiiafiliati acestui serviciu.

  Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

  Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

  Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

  Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”