Comenzi online: 0731.800.226

Electronice & ITAudioSisteme audioMicrosistem audio Philips AZ780, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x1W

Microsistem audio Philips AZ780, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x1W

Cod referinta: AZ780 12

|

A014736
Acțiune

Opinia clientilor:

Loading reviews...

Disponibilitate:


Livrare:

12 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Microsistem audio Philips AZ780, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x1W

Cod referinta: A014736

|

A014736

Loading reviews...

Disponibilitate:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare:

12 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acțiune

--

Microsistem audio Philips AZ780, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x1W

Loading reviews...

descrierea produsului

Sunet excelent in miscare
Philips CD soundmachine va elibera melodiile digitale preferate de pe playerul muzical portabil si va va permite sa va bucurati de acestea cu un sunet puternic - oricand, oriunde.

USWB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

Folosind modul USB Direct, conectati pur si simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips si muzica dvs. digitala va fi redata direct de pe dispozitivul Philips.

   

Redare MP3/WMA-CD, CD si CD-RW

Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fisierelor mari digitale de muzica de pana la 10 ori, fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 sau WMA sunt doua din formatele de compresie care va permit sa va bucurati de universul muzicii digitale pe player-ul Philips. Descarcati melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzica autorizate de pe Internet sau creati singuri fisiere de muzica MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe are apoi sa le transferati pe player.

   

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tb acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

   

Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic

Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentur ca dvs. sa va bucurati de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

   
Telecomanda ergonomica pentru mai mult conform
Cu o telecomanda ergonomica pentru confort sporit la varfurile degetelor, tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati.
   
Putere totala de iesire 2W RMS
Acest sistem are o putere totala de iesire de 2 W RMS. RMS se refera la radacina patrata a mediei aritmetice, care este o unitate de masura tipica pentru puterea sonora sau, mai bine spus, puterea electrica transferata de la un amplificator audio la o boxa, care este masurata in wati. Valoarea puterii electrice furnizate in boxa si sensibilitatea acesteia determina puterea sonora care este generata. Cu cat mai mare este puterea, cu atat mai buna este puterea sonora emisa de boxa.
   
Reglare digitala cu presetari pentru mai mult confort
Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.
   
Timer Sleep pentru a adormi ascultand melodia preferata
Timerul Sleep va permite sa alegeti cata vreme doriti sa ascultati muzica sau un post de radio la alegere, inainte de a adormi. Este suficient sa setati limita de timp (pana la o ora) si sa selectati postul de radio pe care doriti sa-l ascultati pana ce adormiti. Aparatul va continua sa redea muzica pe durata de timp selectata, apoi va trece automat in modul Standby silentios si economic. Timerul Sleep va permite sa adormiti in sunetele DJ-ului radio favorit, fara a fi nevoit sa numarati oi sau sa va ingrijorati la gandul consumului de curent electric.
   

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.

Caracteristici

Specificatii Generale
Culoare
Albastru
Garanţie
2 ani
Producător
Philips
Tip aparat
Sistem audio

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…