Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Capacitate 12 Seturi, 4 Programe, Indicator sare, Clasa A+, Alb

Comenzi online: 0731.800.226

IncorporabileMasini de spalat vaseMasina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Capacitate 12 Seturi, 4 Programe, Indicator sare, Clasa A+, Alb

Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Capacitate 12 Seturi, 4 Programe, Indicator sare, Clasa A+, Alb

Cod referinta:

|

A017070
Distribuie
Expus in showroom

Opinia clientilor:

Se încarcă recenziile...

Disponibilitate:


Bosch

Livrare:

Curier

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

Metode de plata:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Capacitate 12 Seturi, 4 Programe, Indicator sare, Clasa A+, Alb

Cod referinta:

|

A017070
Bosch

Se încarcă recenziile...

Disponibilitate:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare:

Curier

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

Metode de plata:

Distribuie
res_c2e2d7c317e2f7064713d0e312fb05d0

Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Capacitate 12 Seturi, 4 Programe, Indicator sare, Clasa A+, Alb

Descrierea Produsului

Descrierea produsului

Modern și elegant

Îi lipsește bucătăria un dispozitiv inteligent care să vă ajute în îndeplinirea sarcinilor zilnice? Încercați mașina de spălat vase încorporată Bosch SMV24AX02E, care combină tehnologiile moderne cu designul atrăgător. Panoul de control integrat este păstrat în culori închise, datorită cărora echipamentul menține un caracter minimalist și elegant. Scopul său, adică plasarea în mobilier, vă permite să economisiți spațiu valoros și să vă potriviți mai bine cu restul mobilierului apartamentului.

Vă întrebați cum vă va informa mașina de spălat vase când este terminată, dacă nu are un afișaj pe față? Dispozitivul Bosch a fost proiectat pentru a fi cât mai convenabil de utilizat. Există două modalități de notificare la dispoziția dumneavoastră. Primul este bipul standard. A doua soluție este InfoLight, adică un fascicul de lumină roșie afișat pe podea.

Curățare eficientă

Elementele echipamentului apartamentului dvs. ar trebui să utilizeze tehnologii moderne pentru a vă spori confortul vieții. Mașina de spălat vase Bosch are sistemul Active Water, care face curățarea vaselor și mai eficientă. Acest lucru este posibil datorită optimizării mai bune a filtrării apei, distribuției sale țintite și utilizării unei pompe de înaltă eficiență. Datorită acestor soluții tehnice, dispozitivul se caracterizează printr-o eficiență ridicată a lucrului la fiecare utilizare.

V-ați săturat să așteptați ca ustensilele să fie refolosite? Datorită funcției speciale VarioSpeed, mașina de spălat vase Bosch vă permite să accelerați curățarea plăcilor, vaselor și tacâmurilor cu până la 50%. Datorită eficienței sporite de spălare, menținerea curată și curată a casei este mai ușoară și nu trebuie să-ți pierzi timpul prețios. Aceste tipuri de mici facilități fac viața mai bună și mai confortabilă.

Durabil și bun pentru mediu

Atunci când alegeți aparatele de uz casnic pentru uz casnic, merită să vă asigurați că sunt ușor de utilizat și îndeplinesc în mod eficient sarcinile care le-au fost încredințate, care în același timp nu ar trebui să fie în detrimentul mediului natural. De aceea, inima mașinii de spălat vase Bosch este motorul EcoSilence Drive pentru o funcționare eficientă și silențioasă. Datorită mecanismului fără perii, nivelul de zgomot este redus, iar dispozitivul se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, chiar și în cazul utilizării zilnice.

Niciun utilizator nu îi place să plătească facturi mari. Mașina de spălat vase Bosch este un echipament care funcționează în clasa energetică F (nouă descriere), ceea ce asigură faptul că aparatul folosește doar atâta energie electrică și apă cât este necesar pentru a asigura cel mai înalt nivel de spălat vase. Costurile reduse de funcționare se traduc nu numai prin reducerea facturilor la electricitate, ci contribuie și la îngrijirea planetei.

Ușurință mare de utilizare

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a muncii și confortul utilizării aparatelor Bosch, mașina de spălat vase a fost echipată cu soluții tehnice bine gândite. Unul dintre ele este Asistentul de dozare, care vă ajută să dizolvați detergentul temeinic. Comprimatul merge într-un recipient special de pe coșul superior, unde este amestecat treptat cu apă. Datorită acestui fapt, vasele sunt lipsite de murdărie nedorită și reziduuri de alimente și nu suportați costuri inutile pentru comprimatele de spălare utilizate în mod greșit.

O funcție suplimentară care se va dovedi utilă în fiecare gospodărie este capacitatea de a selecta un program de spălare pe baza informațiilor furnizate de senzorul de încărcare. Senzorii din interiorul mașinii de spălat vase Bosch SMV24AX02E ajustează automat cantitatea de apă necesară pentru a scăpa eficient de contaminare. Datorită acestui fapt, spălarea se efectuează eficient și rapid.

Gânditor și funcțional

Ți-e teamă că ochelarii sau ochelarii deosebit de valoroși vor fi deteriorați la spălare? Vă puteți relaxa ușor cu mașina de spălat vase Bosch datorită funcției speciale GlassProtect, care vă va asigura că vasele deosebit de delicate sunt curățate în siguranță. Dispozitivele echipate cu această tehnologie controlează duritatea apei, datorită căreia, atunci când este prea moale, vasele de porțelan și sticlă sunt protejate împotriva efectelor sale dăunătoare.

Dispozitivele marca Bosch au fost concepute ca dispozitive sigure și de înaltă calitate, care vă pot servi mult timp. Interiorul mașinii de spălat vase este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce asigură durabilitatea și rezistența ridicată la trecerea timpului, în plus, datorită tehnologiei AquaStop, puteți fi siguri de apartamentul dvs. - un sistem special îl va proteja împotriva inundațiilor neașteptate și minimizați riscul de a suporta costuri de daune.

 

 
 
 

Caracteristici

Specificatii Generale
Culoare
Alb
Garanţie
2 ani
Producător
Bosch
Tip aparat
Maşină de spălat vase
Specificatii Masini de spalat vase incorporabile
Utilizare
Rezidential
Tip incastrare
Incorporabil
Tip
Complet incorporabila
Slim
Da
Capacitate incarcare
12 seturi
Numar programe
4
Tip panou de comanda
Mecanic
Tip programe
Delicat, Economic, Rapid
Functii
Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Sistem economisire energie electrica, Indicator sare
Specificatii Tehnice
Eficienta energetica
Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot
50 dB
Consum de energie/ciclu de spalare
1.02 kWh
Consum mediu anual de apa
3300 l
Dimensiuni
Latime
59.8 cm
Adancime
55 cm
Inaltime
81.5 cm

Review-uri

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…