Comenzi online: 0731.800.226

Electrocasnice MariMasini de spalat rufeMasini de spalat rufe standardMasina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Flow Control Sistem, Smart Sensors, Design S-Shape, Alb

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Flow Control Sistem, Smart Sensors, Design S-Shape, Alb

Cod referinta: EF5801A

|

A022841
Acțiune

Opinia clientilor:

Loading reviews...

Disponibilitate:


Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Flow Control Sistem, Smart Sensors, Design S-Shape, Alb

Cod referinta: A022841

|

A022841

Loading reviews...

Disponibilitate:

Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acțiune

--

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Flow Control Sistem, Smart Sensors, Design S-Shape, Alb

Loading reviews...

descrierea produsului

 
     

Flow Control System

Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Performanta si eficienta

 

Smart sensors

Prin intermediul celor 4 senzori speciali, tehnologia Smart Sensors iti asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

     
     

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A. Te bucuri de functiile masinii tale, cu un consum optim de energie electrica!

     
     

Capacitate de incarcare 5 Kg

O capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!

Flexibilitate

 

Turatie maxima 800 rpm

Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut,  iar valoarea maxima atingand 800 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!

     
     

Confort si siguranta

 

Sistem electronic de control al balansului

Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!

Design S-shape

Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!

     
     

Rapid 30

Program dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare. Hainele tale vor mirosi frumos, cu minimum de resurse folosite. Improspatezi rapid hainele putin purtate!

Programe rapide

 

     
     

Programe delicate

 

Delicate 30

Program pentru spalarea hainelor cu tesaturi delicate, ce nu necesita o curatare intensiva. Chiar si cele mai fine tesaturi sunt curatate in siguranta!

Spalare manuala

Program de spalare delicata, dedicat hainelor deosebite care in general nu se spala in masina de spalat. Speli in siguranta si fara efort, chiar si rufele care necesita spalare manuala.

Lana

Program usor de folosit pentru haine dificil de curatat, precum cele din lana. Articolele din lana sau alte tesaturi delicate, nu vor fi deteriorate. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort!

     
     

Bumbac

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!

Programe standard

 

Bumbac eco

Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac. Speli hainele rezistente, cu consum redus de energie si apa!

Sintetice

Program special gandit pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac, care nu necesita o spalare intensiva. Speli hainele delicate in conditii optime!

     
     

Functii speciale

 

Clatire

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!

Stoarcere + evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!

     

Caracteristici

Specificatii Generale
Culoare
Alb
Garanţie
2 ani
Producător
Arctic
Tip aparat
Maşină de spălat vase
Specificatii Masini de spalat rufe standard
Tip incastrare
Standard
Tip masina de spalat
Standard
Tip incarcare
Frontala
Slim
Da
Marime familie
1 membru, 2 membri
Capacitate de incarcare
5 kg
Viteza maxima centrifugare
800 rpm
Nivel zgomot centrifugare
77 dB
Nivel zgomot spalare
62 dB
Tip panou de comanda
Mecanic
Tip deschidere hublou
Stanga
Functii de siguranta
Blocare instantanee usa
Numar programe spalare
15
Programe spalare
Rufe delicate Program spalare manuala Lana Program rapid Bumbac Program consum redus energie Program delicate Program sintetice Program lana Lenjerie Bumbac cu prespalare
Tehnologii
Selector centrifugare Sistem electronic de control al balansului Design S-shape
Durata program rapid
30 min
Specificatii tehnice
Eficienta energetica
Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Dimensiuni
Latime
60 cm
Adancime
45 cm
Inaltime
84 cm
Greutate
55 Kg

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…