Mai Multe Vizualizări

Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3, Direct Drive, Turbowash, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

0 Recenzie(i)
1699 RON
COD: FH4U2VFN3
1.699,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
 

RAPID SI CURAT CU TURBOWASH™


TurboWash™ dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash™ sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare.

 
 

Eficienta TURBOWASH™


Pe langa reducerea duratei unui program de spalare obisnuit la 59 de minute, TurboWash™ permite realizarea unor economii de energie impresionante si mentinerea performantei de spalare.
LG Turbowash™ reduce consumul de energie cu pana la 15 procente si consumul de apa cu pana la 40 de procente. Mai rapid, mai curat, cu consum redus de apa si electricitate.

 
 
 

6 MOTION DD, MAI MULTA MISCARE, INGRIJIRE MAI ATENTA


Datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data.

 
 

COTTON/GENTLE/STAIN CARE


6 tipuri de miscari de spalare permit o spalare personalizata pentru toate tipurile de materiale si ofera o performanta de spalare imbunatatita.

 

INVERTER DIRECT DRIVE™


Motorul direct drive care se afla in masinile noastre de spalat este atat fiabil, cat si silentios. Garantam ca nu va va dezamagi. De fapt, noi avem atat de multa incredere in acesta incat toate masinile noastre de spalat dispun de 10 ani garantie standard pentru motor si componentele acestuia, chiar daca acestea nu sunt deloc standard.

Fara curea si scripete
-Mai silentios
-Economie de energie
-Capacitate
-Durabilitate

 
 
 

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC


Tag On
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Smart Diagnosis™
Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis™, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

Specificatii

Specificații

Tip aparat Maşină de spălat rufe
Tip încărcare Frontală
Viteză centrifugare 1400 r.p.m.
Capacitate încărcare 9 kg
Clasă energetică A+++
Consum de apă 9000
Tip display LCD

Funcții / Programe

Funcţii / Programe Functii speciale TurboWash
6 Motion
Selector centrifugare Da
Autodiagnosticare Da
Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Programare intarziata Da
Altele Smart Diagnosis
Invert Direct Drive

Alte detalii

Detalii suplimentare Consum mediu anual de apa (l) 9000
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 74
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 53
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 56 cm
Diametru hublou (cm) 30
Deschidere hublou (grade) 150
Culoare Alb
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)