Comenzi online: 0731.800.226

Electrocasnice MariMasini de spalat rufeMasini de spalat rufe standardMasina de spalat rufe Hotpoint AQS73F09, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 16 programe de spalare, ChildLock, Afisaj LED, Alb/Gri

Masina de spalat rufe Hotpoint AQS73F09, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 16 programe de spalare, ChildLock, Afisaj LED, Alb/Gri

Cod referinta: AQS73F09

|

A001844
Acțiune

Opinia clientilor:

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus3

Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

1.719,00 lei

Masina de spalat rufe Hotpoint AQS73F09, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 16 programe de spalare, ChildLock, Afisaj LED, Alb/Gri

Cod referinta: A001844

|

A001844
1.719,00 lei

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus3

Livrare:

45 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acțiune

--

Masina de spalat rufe Hotpoint AQS73F09, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 16 programe de spalare, ChildLock, Afisaj LED, Alb/Gri

Loading reviews...
1.719,00 lei

descrierea produsului

Cu grijă pentru mediu

Clasa energetică este unul dintre criteriile de bază de luat în considerare atunci când cumpără o mașină de spălat. Dispozitivele nominale A+++ generează costuri relativ scăzute ale energiei electrice. Această soluție va fi aplicabilă în special în gospodăriile mai mari. Clienții sunt de acord că înlocuirea unei mașini de spălat mai vechi cu un model eficient din punct de vedere energetic a contribuit la scăderea facturilor.

Examinarea progresului de spălare

Masina de spalat rufe echipata cu un display electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul utilizarii. Informațiile despre condițiile curente de funcționare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi întotdeauna la îndemână. Atât textul, cât și toate simbolurile sunt afișate clar și lizibil. Datorită acestui lucru, chiar și un utilizator novice va face față perfect cu funcționarea echipamentului. Concentrați-vă pe comoditate și soluții dovedite.

Ideal pentru gospodării mici

Capacitatea de încărcare determină cantitatea maximă de rufe per sarcină. Acest parametru merge mână în mână cu economiile. Înainte de a cumpăra un dispozitiv, este necesar să se ia în considerare cât de des va fi utilizat. Datorită acestui lucru, vom ajunge cu ușurință la echipamente adaptate nevoilor dumneavoastră personale. Masina de spalat in care putem pune 7 kg de haine este o propunere ideala pentru familiile mai mici. În modelele moderne, funcția specială cântărește rufele și pe această bază ia cantitatea optimă de apă și detergent.

Filare eficientă

Viteza de rotire determină numărul maxim de rotații ale tamburului în timpul funcționării mașinii. Acest parametru este un criteriu foarte important pentru cumpărare. Mașinile de spălat, care garantează 1000 de rotații pe minut, sunt foarte apreciate de clienți. Aceste modele versatile vor fi utilizate în spălarea unei varietăți de țesături și haine foarte murdare. Este cu siguranta merita alegerea echipamentelor high-end, care va oferi confort peste medie de utilizare și va lucra perfect la domiciliu.

Pornirea inteligentă a mașinii de spălat

Funcția vă permite să specificați ora la care mașina de spălat va începe să funcționeze. Mulți producători renumiți garantează posibilitatea de a întârzia timpul de pornire a dispozitivului cu până la 24 de ore. Datorită acestui lucru, putem programa rufele pentru timpul de absență, astfel încât atunci când vă întoarceți, trageți hainele din tambur. Este o propunere excelentă pentru clienții pretențioși care apreciază în mod deosebit confortul peste medie și soluțiile tehnice moderne.

Automatizarea greutății

Această caracteristică avansată determină greutatea hainelor plasate în tambur pentru a optimiza costurile de operare pe această bază. Dispozitivul determină timpul de lucru și ia, de asemenea, cantitatea corespunzătoare de apă și detergent. Astfel de echipamente vor funcționa perfect printre cei mai exigenți clienți, care sunt mereu în căutarea de soluții moderne și în același timp economice. Alegeți dintr-un model high-end și bucurați-vă de acces la multe tehnologii.

Mai multe opțiuni de spălare

O mașină de spălat de înaltă calitate, care va suporta până la 16 programe, este soluția perfectă pentru utilizatorii exigenți. Clienții pot conta pe multe facilități interesante. Acestea sunt atât funcții de bază în ceea ce privește temperatura sau durata ciclului, precum și opțiuni moderne care afectează în mod semnificativ confortul de utilizare. Alegeți hardware avansat și bucurați-vă de acces la cele mai recente tehnologii.

Control electronic

O mașină de spălat echipată cu un programator electronic vă va permite să setați cu precizie parametrii de funcționare. Utilizatorul poate alege cu ușurință opțiunile și programele preferate. Este o propunere excelentă pentru cei mai exigenți clienți, care apreciază în special confortul ridicat și accesul la tehnologiile moderne. Alegeți un model avansat cu control electronic și bucurați-vă de o funcționalitate excelentă.

Tehnologie modernă

Masina de spalat cu motor invertor va functiona perfect in randul clientilor care pun solutii rentabile la egalitate cu confortul de utilizare. Designul fără perii al motorului garantează un consum de energie mai mic, precum și o funcționare relativ silențioasă. Funcționalitatea peste medie și costurile de exploatare scăzute sunt avantaje pentru care merită să se ajungă la o astfel de propunere. Un model avansat de un producător de renume va găsi cu siguranță de aplicare în casa ta.


Aqualtis, Nou

Mașinile de spălat Aqualtis sunt perfecte din toate punctele de vedere: concepute pentru a oferi ceva special, pentru a îngriji și mângâia țesăturile, garantând în același timp eficiență maximă și impact minim asupra mediului. Aqualtis prezintă o gamă largă de mașini de spălat cu soluții care sunt întotdeauna capabile să răspundă oricăror cerințe de spălătorie. De asemenea, disponibile în versiune subțire, cu o adâncime de 47 cm, mașinile de spălat Aqualtis pot fi amplasate chiar și în camere mici.

Definiție înaltă

Rufele de înaltă definiție păstrează frumusețea originală a hainelor și garantează rezultate excelente: programul special Anti-Stain elimină în mod eficient mai mult de 20 de pete încăpățânate, și tehnologia hidrotermală, care nu numai că garantează cea mai mare eficiență de spălare, dar, de asemenea, vă permite să prelungiți durata de viață și intensitatea hainelor colorate.

Ecotech

Simbolul Ecotech de pe produs indică faptul că dispozitivul îndeplinește cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spălat Ecotech garantează o uzură mai redusă și performanțe excepționale.

Woolmark Platinum Îngrijire

Woolmark Platinum Care este cel mai înalt premiu acordat de Compania Woolmark brandurilor care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate care permit spălarea într-o mașină de spălat, de asemenea, acele țesături de lână cu inscripția "Spălare manuală" pe etichetă. Datorită parametrilor de spălare corespunzători, brevetați, fibrele nu se freacă unele de altele, iar țesăturile cele mai delicate vor rămâne în stare perfectă chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Super Silent

Mașinile de spălat Super Silent sunt echipate cu un motor în trei faze cu sistem de suspensie care absoarbe vibrații mai puternice și oferă o tăcere perfectă chiar și în timpul fazei de filare.

Caracteristici

Specificatii Generale
Culoare
Alb
Garanţie
2 ani
Producător
Hotpoint-Ariston
Tip aparat
Maşină de spălat rufe
Specificatii Masini de spalat rufe standard
Tip incastrare
Standard
Tip masina de spalat
Standard
Tip incarcare
Frontala
Slim
Da
Capacitate de incarcare
7 kg
Viteza maxima centrifugare
1000 rpm
Nivel zgomot centrifugare
69 dB
Nivel zgomot spalare
50 dB
Tip panou de comanda
Mecanic
Tip deschidere hublou
Dreapta
Functii
Afisaj LED Indicator ciclu de spalare Picioare ajustabile Blocare acces copii
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Numar programe spalare
16
Programe spalare
Lana Mixt Bumbac Sintetice Prespalare Delicate Bluze/Camasi Eco Haine negre Anti-Alergie
Durata program rapid
15 min
Specificatii tehnice
Consum anual energie
175 kWh
Consum mediu anual de apa
10428 l
Eficienta energetica
Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica centrifugare
Clasa C
Eficienta energetica spalare
Clasa A
Consum de putere - program standard
0.908 kWh
Lungime cablu
1.7 m
Dimensiuni
Latime
59.5 cm
Adancime
44.6 cm
Inaltime
85 cm
Greutate
63 Kg

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…