Comenzi online: 0731.800.226

Electrocasnice MiciAparate de cafeaEspressoareEspressor semi-automat Cecotec 01557, 1350W, Alb

Espressor semi-automat Cecotec 01557, 1350W, Alb

Cod referinta: 01557

|

A013867
Acțiune

Opinia clientilor:

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus4

Livrare:

12 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

649,00 lei

Espressor semi-automat Cecotec 01557, 1350W, Alb

Cod referinta: A013867

|

A013867
649,00 lei

Loading reviews...

Disponibilitate:

Stoc redus4

Livrare:

12 lei

Garantie:

24 luni

Retur:

14 zile

lucratoare

Metode de plata:

Acțiune

--

Espressor semi-automat Cecotec 01557, 1350W, Alb

Loading reviews...
649,00 lei

descrierea produsului

Descriere

 

 

20 BAR PRESIUNE

 

Tehnologia sa ForceAroma cu o pompa de presiune de 20 bar va permite sa pregatiti tot felul de cafele cu cel mai bun strat crem si aroma maxima in cateva secunde, creand echilibrul ideal. Pregateste-te sa te bucuri de cele mai bune espressoare, cappucino si lattes.

 

 

PANOU DE CONTROL TACTIL

 

Are un panou de control tactil foarte intuitiv, rapid si usor de utilizat. Trebuie doar sa atingeti tipul de cafea dorit si, automat, aparatul de cafea va face restul cu un rezultat perfect.

 

 REZERVOR DE LAPTE DEMONTABIL

 

Acesta include un rezervor de lapte complet de 500 ml ca accesoriu pentru a putea face direct cappuccino, lapte sau lapte fierbinte. Este demontabil pentru a-l pastra la frigider si a pastra laptele proaspat. Puteti configura cantitatea de crema sau spuma dorita cu parghia de pe partea sa.

 

PERSONALIZEAZA-TI CAFEAUA IDEALA

 

Sistemul CustomCoffee va permite sa programati cu usurinta cantitatea de cafea dorita. Cu espressorul semi-automat, puteti savura cafele preferate in fiecare zi, fara a fi nevoie sa iesiti din casa.

 

INCALZIRE RAPIDA PRIN THERMOBLOCK

 

Sistemul sau de incalzire Thermoblock reuseste sa incalzeasca apa rapid intr-un mod omogen, obtine cele mai bune cafele in timp record. Rezervorul de apa este usor demontabil si are o capacitate de 1,4 litri, deci nu trebuie sa adaugati constant apa.

 

 

TAVA DE IESIRE SI REGLAREA INALTIMII DUBLE

 

Pregatiti una sau doua cafele in acelasi timp, datorita bratului sau dublu de iesire. Pentru a garanta cel mai bun rezultat al cafelei, tava de baza este reglabila in inaltime pentru cani mai mari sau mai mici, astfel incat turnarea cafelei este ajustata in functie de tipul de cafea si ceasca.

 

 

ACCESORII PENTRU REZULTATE SPECTACULOASE

 

Tava de incalzire a cupei serveste pentru depozitarea si incalzirea custilor anterior, astfel incat, atunci cand turnati cafeaua in interior, sa nu existe contrast termic si sa atinga un corp si o intensitate mult mai mare. Include doua filtre cu capacitate pentru una sau doua cafele si o lingura de masurare cu o presa de cafea.

 

CURATARE USOARA

 

Aparatul de cafea Power Instant-ccino 20 Touch este conceput pentru a oferi functionalitate maxima si confortul maxim pentru utilizator pentru a-si usura viata de zi cu zi. Prin urmare, tava de picurare se poate detasa pentru a facilita curatarea rapida si optima. In plus, are un sistem automat de curatare pentru a obtine intotdeauna o cafea perfecta.

 

Caracteristici

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…