Liebherr RESIGILAT - Congelator Liebherr GNw 1360-5, Capacitate 158L, NoFrost, SuperFrost, Vario Space, FrostSafe, Clasa F, H 125 cm, Alb

2.379,99 RON 2.073,00 RON
RESIGILAT
Produsul a fost testat si este in stare perfecta de functionare, beneficiaza de 24 luni garantie.
  • Expus magazin
  • Produs lovit!
Stoc epuizat
Cod Produs: GNw 1360-5-RESIGILAT Ai nevoie de ajutor? 0374.816.222
La achizitionarea acestui produs primiti 207 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Nu îngheț

No Frost

Aparatele Liebherr NoFrost oferă o tehnologie de refrigerare expertă pentru a asigura prospețimea pe termen lung. Alimentele sunt congelate cu aer recirculat rece, iar orice umiditate este eliminată. Ca urmare, congelatorul este întotdeauna fără gheață, iar alimentele nu se mai înghețează. Comoditatea NoFrost face ca dezghețarea să fie de domeniul trecutului.

Funcția automată SuperFrost

Funcția automată SuperFrost

Funcția automată SuperFrost face congelarea simplă și economisește energie. Reduce rapid temperatura la -32 °C și creează astfel aerul rece necesar pentru păstrarea vitaminelor vitale. De îndată ce alimentele sunt complet congelate, funcția automată SuperFrost revine în modul normal după max. 65 de ore și, astfel, ajută la economisirea energiei electrice.

Alarma pentru usa

Alarma pentru usa

Alarma sonoră a ușii avertizează utilizatorul dacă ușa a fost deschisă mai mult de 60 de secunde pentru protecția în siguranță a alimentelor.

Blocare pentru copii

Blocare pentru copii

Sistemul de siguranță pentru copii este programat astfel încât să împiedice oprirea accidentală a aparatului. Un simbol din MagicEye indică când dispozitivul de siguranță este activat.

FrostSafe

FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele foarte înalte și detașabile sunt închise peste tot. Aceasta înseamnă că frigul nu se poate risipi atât de repede când aparatul este deschis. Fața transparentă a compartimentelor garantează o vedere de ansamblu optimă a articolelor congelate.

VarioSpace

VarioSpace

Toate congelatoarele cu NoFrost și SmartFrost au dedesubt sertare și rafturi intermediare din sticlă care pot fi îndepărtate convenabil. Rezultă VarioSpace – sistemul practic pentru spațiu suplimentar de depozitare, astfel încât spațiul poate fi creat rapid chiar și pentru alimente congelate mai mari.

 

Tip produs: Congelator

Culoare: Alb

Garanţie: 2 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0374.816.222 comenzi@biasicom.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!