Mai Multe Vizualizări

Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, 307 l, Clasa A+, No Frost, 185 cm, Alb

0 Recenzie(i)
1399 RON
COD: NRK6191CW
1.399,00 RON
sau

În Stoc

Descriere

Descriere

 

Tehnologia IonAir


Tehnologia IonAir aduce natura in frigidere, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparat. Ionii negativi sunt purificatori naturali de aer, responsabili pentru senzatia de prospetime din padure, in apropierea unei cascade sau dupa ploaie. Preluati direct din natura, ionii negativi creeaza cel mai sanatos mediu pentru depozitarea alimentelor. Tehnologia IonAir distruge pana la 95% din bacteriile aflate in interiorul aparatului, elimina mirosurile si mucegaiul si ofera, de asemenea, un nivel optim de umiditate. Un asemenea microclimat natural prelungeste semnificativ durata de depozitare si prospetimea alimentelor. Tehnologia IonAir actioneaza cel mai eficient atunci cand este combinata cu Multiflow 360 °, sau cu sistemul DynamiCooling.

 
 

MultiFlow 360°


Sistemul de ventilatie perfecta ofera o circulatie constanta si uniforma de aer rece in interiorul frigiderului, datorita celor 14 orificii de ventilatie. Acestea asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. In combinatie cu tehnologia IonAir, se creeaza cel mai sanatos mediu pentru depozitarea alimentelor in frigider. Acest lucru se intampla deoarece ionii negativi sunt raspanditi in frigider in mod constant impreuna cu aerul rece, circuland uniform in jurul alimentelor de pe fiecare raft. Aceasta combinatie tehnologica de IonAir cu Multiflow 360 ° este prezenta la toate modelele NoFrost din noua generatie de frigidere Gorenje.

 

 

Tehnologia NoFrost Plus


Sistemul NoFrost complet imbunatatit elimina gheata din congelator si totodata previne uscarea alimentelor in frigider. „Plus" inseamna completarea pe care am adus-o la NoFrost - IonAir cu Multiflow 360 °. In acest fel, am creat in frigider microclimatul perfect, care oferta umezeala si prospetime in acelasi timp. Am impiedicat, de asemenea, formarea de gheata in intregul aparat.

 

 

 

 

 

 

Rafturi SimpleSlide


Un mecanism extrem de practic care permite miscarea rafturilor in sus si in jos. Chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider, prin simpla ridicare sau coborare a rafturilor.

 
 

XXL SpaceBox


Depozitati cu usurinta bucatile cele mai mari de alimente in congelator, in spatiosul sertar SpaceBox.

 

SlotIn


In sfarsit, va puteti amplasa frigiderul langa perete sau in vecinatatea altor aparate. Datorita functiei Slotin, usile frigiderului se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este plasat langa perete sau langa alte aparate. Deschideti usa si puteti trage cu usurinta de rafturi si sertare.

Specificatii

Specificatii

Tip aparat Combină Frigorifică
Volum total 307
Clasă energetică A+
Consum energetic 299 kWh/an
Funcţii Racire rapida cu oprire automata
MultiFlow 360 C: Circulare aer 3D

Detalii frigider

Rafturi frigider 3
Volum Frigider 222 l

Detalii congelator

Sertare congelator 3

Alte detalii

Culoare Alb
Greutate 68 Kg
Garanţie 2 ani
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)